Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g375g2063kcal3.8g3.8g225.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 75g228kcal6.6g41.6g1.4g10.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 330g1004kcal28.9g182.9g6.3g45.9g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1339kcal39.8g273.1g4.7g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 1501g486kcal43.5g30g9g52.5g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g300g1017kcal64.5g3g83.7g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 600g203kcal18.4g29.4g0.6g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g14337kcal544.6g1167.2g765g260g
Valittu annoskoko4572g7168kcal272.3g583.6g382.5g130g
Annoskoko puolitettuna2286g3584kcal136.2g291.8g191.3g65g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439