Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen338g2431kcal3.4g3.4g270.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3151g1071kcal6.3g223.7g9.5g56.7g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g225g846kcal0.3g211.6g0g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g180kcal0g44.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g14180kcal80.2g2140.8g566.8g133.8g
Valittu annoskoko4572g7090kcal40.1g1070.4g283.4g66.9g
Annoskoko puolitettuna2286g3545kcal20.1g535.2g141.7g33.5g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748