Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 45g136kcal0g33.4g0g0g
Keräkaali, 100g2252g540kcal27g76.6g4.5g47.3g
Paistijauheliha 10%1801g3062kcal360.2g0g180.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9144g8910kcal791g263.8g503.2g108.2g
Valittu annoskoko4572g4455kcal395.5g131.9g251.6g54.1g
Annoskoko puolitettuna2286g2228kcal197.8g66g125.8g27.1g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436