Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1067g225kcal12.8g36.3g2.1g22.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g334g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g667g33kcal1.1g1.3g2.7g0.3g
Siirappi, tumma133g427kcal0.1g98.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g4621kcal345.6g340g198.8g70g
Valittu annoskoko4576g2311kcal172.8g170g99.4g35g
Annoskoko puolitettuna2288g1155kcal86.4g85g49.7g17.5g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067