Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2394g840kcal110.6g46.7g7.2g59.9g
Kananmuna kuoreton 585g835kcal73.2g1.8g60g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 532g1757kcal10.6g16g186.2g0g
Kevytmaito (Valio)532g245kcal17g25.5g8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g532g1916kcal149g10.6g143.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g11182kcal720.8g201.2g810.2g119.8g
Valittu annoskoko4576g5591kcal360.4g100.6g405.1g59.9g
Annoskoko puolitettuna2288g2796kcal180.2g50.3g202.6g30g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690