Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 800g620kcal140.4g0g5.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g53.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 800g272kcal8.8g43.2g1.6g23.2g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kurkuma, annos 2g2g1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g3434kcal320.6g193.8g133.2g82.8g
Valittu annoskoko4576g1717kcal160.3g96.9g66.6g41.4g
Annoskoko puolitettuna2288g859kcal80.2g48.5g33.3g20.7g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804