Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1204g927kcal27.7g6g87.9g0g
Sipuli 883g267kcal11g42.4g1.8g15g
Vesi1606g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g276kcal8.2g56.2g1g2.8g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 803g964kcal25.1g36.1g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g4867kcal144g281.4g342g35.6g
Valittu annoskoko4576g2434kcal72g140.7g171g17.8g
Annoskoko puolitettuna2288g1217kcal36g70.4g85.5g8.9g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612