Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g267g1951kcal2.7g2.7g213.8g0g
Sokeri 227g922kcal0g226.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 434g1490kcal44.2g304g5.2g15.2g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%1336g868kcal147g56.1g4g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml134g28kcal10.8g0g0.4g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g179kcal0g43.6g0g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g107kcal0g26.5g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g534g1817kcal10.7g16g187g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 962g658kcal7.8g146.2g1g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g17762kcal594.8g1657.6g943.4g47.6g
Valittu annoskoko4576g8881kcal297.4g828.8g471.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna2288g4441kcal148.7g414.4g235.9g11.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284