Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g200g50kcal2g9.8g0.4g5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska Eldorado98g20kcal1.2g3.4g0.1g1.4g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g38g109kcal12.4g0.5g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g702kcal69.8g29.6g33.8g13.6g
Valittu annoskoko458g351kcal34.9g14.8g16.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna229g175kcal17.5g7.4g8.5g3.4g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763