Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 20g107kcal0.1g0.1g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 300g137kcal9g14.4g4.5g0g
Emmental, punaleima 17%67g194kcal22.7g0g11.3g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 37g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Emmental, punaleima 17%8.2g24kcal2.8g0g1.4g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g1136kcal76g64g63g1.6g
Valittu annoskoko458g568kcal38g32g31.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna229g284kcal19g16g15.8g0.4g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382