Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g142kcal11.9g0g10.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 89g26kcal1.7g3.1g0.2g2.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g89g27kcal1.3g4g0.4g2.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g56g61kcal1.7g1.8g5.6g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g44g71kcal0.9g1.7g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.7g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g667kcal35.8g22.4g47.4g8.8g
Valittu annoskoko458g333kcal17.9g11.2g23.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna229g167kcal9g5.6g11.9g2.2g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401