Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g313kcal19.8g7.2g22.2g3.6g
Valittu annoskoko458g157kcal9.9g3.6g11.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna229g78kcal5g1.8g5.6g0.9g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532