Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g70g420kcal14.7g4.6g37.8g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl175g595kcal3.5g5.3g61.3g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g2840kcal85g22.8g266g0g
Valittu annoskoko459g1420kcal42.5g11.4g133g0g
Annoskoko puolitettuna229g710kcal21.3g5.7g66.5g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903