Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali88g19kcal1g3g0.2g1.8g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g47g60kcal7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä35g14kcal0.5g2.8g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Siirappi 2.9g8.8kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g251kcal18.4g18.4g12.6g6.2g
Valittu annoskoko458g126kcal9.2g9.2g6.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna229g63kcal4.6g4.6g3.2g1.6g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391