Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 65g53kcal1g10.9g0g1.9g
Mungpapu, Risenta100g290kcal24g40g1g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kurkuma, annos 2g1g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g10g2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g718kcal51.8g106.8g2.4g5.6g
Valittu annoskoko459g359kcal25.9g53.4g1.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna229g179kcal13g26.7g0.6g1.4g
Arvot/100g100g78kcal5.6g11.6g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344