Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Naudanliha keskiarvo 175g267kcal33.8g0g14.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Hapankaali (Rasilainen)88g16kcal1.6g1.6g0.3g1.8g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Smetana5.3g21kcal0.1g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g777kcal75.8g39.4g35g8.8g
Valittu annoskoko459g389kcal37.9g19.7g17.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna229g194kcal19g9.9g8.8g2.2g
Arvot/100g100g85kcal8.3g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032