Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)70g21kcal0.7g2.8g0.3g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g278kcal15.6g21.8g12.8g3.2g
Valittu annoskoko459g139kcal7.8g10.9g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna229g70kcal3.9g5.5g3.2g0.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954