Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g83g291kcal10.8g52.4g2.7g7.4g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 117g223kcal23.4g0.4g14.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti15g41kcal0.5g0.8g3.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)19g24kcal0.6g0.7g1.9g0g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g1321kcal73.6g127.6g52.6g21.2g
Valittu annoskoko458g661kcal36.8g63.8g26.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna229g330kcal18.4g31.9g13.2g5.3g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124