Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 21g14kcal1.1g2g0.1g0.6g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Pestokastike, yrttikastike 16g76kcal1.3g0.2g7.8g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)94g122kcal16.9g2.1g5.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g593kcal44.6g27.6g33.8g6.2g
Valittu annoskoko459g297kcal22.3g13.8g16.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna229g148kcal11.2g6.9g8.5g1.6g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794