Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Sipulikuutiot rainbow3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g156g55kcal1.6g10.2g0.8g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa78g63kcal3.5g10.2g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa47g141kcal10.8g0g10.8g0g
Basilika, tuore16g6.2kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g590kcal35g51g26.2g3.6g
Valittu annoskoko459g295kcal17.5g25.5g13.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna229g148kcal8.8g12.8g6.6g0.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511