Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 104g131kcal21.9g0g4.7g0g
Naudan paahtopaisti104g116kcal22.5g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g567kcal91.2g13g15.2g5.4g
Valittu annoskoko459g284kcal45.6g6.5g7.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna230g142kcal22.8g3.3g3.8g1.4g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355