Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g640g3840kcal153.6g42.2g345.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g1000g600kcal100g43g3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Kananmuna kuoreton 1840g2625kcal230g5.5g188.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9160g14885kcal984.8g306.6g1077.2g130.2g
Valittu annoskoko4580g7443kcal492.4g153.3g538.6g65.1g
Annoskoko puolitettuna2290g3721kcal246.2g76.7g269.3g32.6g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500