TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)998g2765kcal109.8g509.1g28.9g28g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1597g4456kcal287.5g0g367.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Porkkana 216g71kcal1.3g12g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g276g55kcal1.7g10.5g0.8g16.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%435g1001kcal126.2g10.9g52.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%799g958kcal23.2g35.9g79.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g539kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g19772kcal1103.2g1171.8g1180.8g104.8g
Valittu annoskoko4584g9886kcal551.6g585.9g590.4g52.4g
Annoskoko puolitettuna2292g4943kcal275.8g293g295.2g26.2g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945