Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1080g937kcal180.4g24.8g7.6g0g
Kvinoa, jyvät600g2245kcal78g414.1g36g36g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Persilja 300g82kcal4.1g3.3g0.6g24g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g300g1176kcal99g0g85.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g10087kcal767.2g959.8g340.6g125.2g
Valittu annoskoko4584g5044kcal383.6g479.9g170.3g62.6g
Annoskoko puolitettuna2292g2522kcal191.8g240g85.2g31.3g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395