Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Lanttu 172g50kcal1.7g7.9g0.5g3.1g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.1g0.9g0.9g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Seiti pakaste 900g698kcal158g0g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g3548kcal410.2g144g138.2g54.2g
Valittu annoskoko4584g1774kcal205.1g72g69.1g27.1g
Annoskoko puolitettuna2292g887kcal102.6g36g34.6g13.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160