Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g48g47kcal0.7g12g0.1g5.1g
Mantelirouhe, 1 rkl96g555kcal20.3g5.1g48.5g11.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl240g120kcal0g26.4g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1200g720kcal4.8g180g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä600g1020kcal6g264g6g0g
Flora Vanilla 12%1200g2280kcal54g192g144g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1200g780kcal132g50.4g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9168g11043kcal435.6g1459.8g404.4g32.4g
Valittu annoskoko4584g5521kcal217.8g729.9g202.2g16.2g
Annoskoko puolitettuna2292g2761kcal108.9g365g101.1g8.1g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301