Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl41g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Omenasose, omatekoinen75g98kcal0g22.6g0g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl75g256kcal1.5g2.3g26.3g0g
Maitorahka, milbona (500g)75g51kcal9.2g2.9g0.2g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 90g62kcal0.7g13.7g0.1g0.7g
Vadelma 38g16kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g3g6.2kcal0g0.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.8g6.3kcal1.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1545kcal41.6g192.4g61g7.8g
Valittu annoskoko459g773kcal20.8g96.2g30.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna230g386kcal10.4g48.1g15.3g2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021