Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 69g19kcal0.8g2.8g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 173g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 50g13kcal0.8g1.7g0.1g0.9g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)92g23kcal0.9g5.1g0g1.3g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.7g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g159kcal7g27.8g0.4g10.2g
Valittu annoskoko459g79kcal3.5g13.9g0.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna230g40kcal1.8g7g0.1g2.6g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823