Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g150g90kcal5.6g11g3g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 52g162kcal5.5g30.7g1.1g2.8g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.3g0g1.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g38g98kcal11.3g0.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1243kcal121.6g88.4g43.8g5.6g
Valittu annoskoko459g621kcal60.8g44.2g21.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna230g311kcal30.4g22.1g11g1.4g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933