Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g187g225kcal30g2.4g10.5g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)6g22kcal0.3g4.6g0.2g0.3g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g75g90kcal2.2g4g7.5g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g727kcal65g22g42.6g1g
Valittu annoskoko459g364kcal32.5g11g21.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna230g182kcal16.3g5.5g10.7g0.3g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310