Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai61g214kcal7.3g43.3g1.3g1.8g
Kauralese 11g41kcal2g5.1g0.9g2g
Paprika punainen 188g55kcal1.8g8.4g0.8g3.6g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g66g151kcal9.9g0.7g12.5g0g
Broilerifileesuikale (Atria)75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1642kcal78g117.4g95.2g15.6g
Valittu annoskoko459g821kcal39g58.7g47.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna230g411kcal19.5g29.4g23.8g3.9g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051