Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 45g7.1kcal0.3g0.9g0g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g64g23kcal1g4.4g0.1g0.9g
Tonnikala vedessä, rainbow90g90kcal18g0.4g1.8g0g
Voi 64g466kcal0.8g0.3g52.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 23g70kcal1.9g13g0.7g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 84g286kcal8.5g58.4g1g2.9g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15045g175kcal13g0.7g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g2269kcal88g163.6g137.8g15.8g
Valittu annoskoko459g1135kcal44g81.8g68.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna230g567kcal22g40.9g34.5g4g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094