Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 203g155kcal3.8g31.5g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Nakki, keskiarvo 169g395kcal19.3g2g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1148kcal48.6g75.8g70.8g7.2g
Valittu annoskoko459g574kcal24.3g37.9g35.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna230g287kcal12.2g19g17.7g1.8g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.3g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686