Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)254g282kcal58.4g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Aurajuusto42g144kcal8.5g0g12.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g1339kcal141.2g10.8g80g1.4g
Valittu annoskoko459g670kcal70.6g5.4g40g0.7g
Annoskoko puolitettuna230g335kcal35.3g2.7g20g0.4g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666