Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g45g6.3kcal0.4g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Herkkusieni 52g8.2kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Hillosipuli, Rainbow34g12kcal0.3g2.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria180g198kcal37.8g0g4.5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g3.4g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.4g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g595kcal83.2g23.6g17g7.2g
Valittu annoskoko459g297kcal41.6g11.8g8.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna230g149kcal20.8g5.9g4.3g1.8g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604