Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Herkkusieni 88g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus44g153kcal6.1g0.2g14g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta13g57kcal5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana919g1506kcal41g16.2g141g5g
Valittu annoskoko460g753kcal20.5g8.1g70.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna230g377kcal10.3g4.1g35.3g1.3g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651