Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g65g179kcal18.9g0.1g11.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g30g103kcal3.7g20.1g0.2g2.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.5g21kcal1.4g0g1.6g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250g114kcal7.5g12g3.8g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Ketsuppi, euro shopper4.5g4.5kcal0g1g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa75g98kcal13.5g1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1270kcal94g92.4g55.4g6.2g
Valittu annoskoko460g635kcal47g46.2g27.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna230g318kcal23.5g23.1g13.9g1.6g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826