Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 500g318kcal2.5g59g2g22.5g
Peruna, vanha, kuorittu 562g428kcal10.6g87.1g1.1g5.6g
Porkkana 312g102kcal1.9g17.4g0.6g8g
Juuriselleri 250g79kcal3.1g11.5g0.5g7.7g
Sipuli 212g64kcal2.7g10.2g0.4g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 1874g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g250g650kcal7.5g11.2g67.5g1.2g
Piparjuuri, annos 10g312g116kcal14.1g34.4g0.9g23.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g312g375kcal7.2g15g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9180g4267kcal99.4g492.6g208.4g144g
Valittu annoskoko4590g2134kcal49.7g246.3g104.2g72g
Annoskoko puolitettuna2295g1067kcal24.9g123.2g52.1g36g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767