Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 600g385kcal19.2g28.9g21g0.1g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Pekoni atria510g1785kcal76.5g0g153g0g
Porkkana 585g191kcal3.6g32.5g1.2g14.9g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9180g14121kcal1173.4g329.2g866.6g45.2g
Valittu annoskoko4590g7061kcal586.7g164.6g433.3g22.6g
Annoskoko puolitettuna2295g3530kcal293.4g82.3g216.7g11.3g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731