Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lohifileepalat (Findus)1200g1560kcal252g6g60g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9180g6361kcal559.6g328.4g308.6g31.6g
Valittu annoskoko4590g3181kcal279.8g164.2g154.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna2295g1590kcal139.9g82.1g77.2g7.9g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742