Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g224g874kcal0.4g217.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g560g535kcal6.2g101.9g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g448g4032kcal0g0g448g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3360g907kcal43.7g161.3g6.7g57.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g12696kcal100.6g961g909.4g114.2g
Valittu annoskoko4592g6348kcal50.3g480.5g454.7g57.1g
Annoskoko puolitettuna2296g3174kcal25.2g240.3g227.4g28.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234