Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1168g327kcal7g69.5g2.3g29.2g
Peruna, keskikokoinen 60g351g210kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
Inkivääri, tuore, silputtu35g28kcal0.6g6.2g0.3g0.7g
Lehtiselleri 94g12kcal1g1g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2337g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%234g374kcal6.3g6.3g35.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl117g88kcal4.7g9.3g3.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g3018kcal55.2g296g177.8g75.4g
Valittu annoskoko4592g1509kcal27.6g148g88.9g37.7g
Annoskoko puolitettuna2296g755kcal13.8g74g44.5g18.9g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944