Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1219g6472kcal3.7g6.1g731.7g0g
Sokeri 1185g4808kcal0g1183.4g0g0g
Kananmuna kuoreton1185g1694kcal142.1g0g118.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 488g1634kcal0.3g398g0.2g6.8g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g348g2160kcal74.9g42.9g192.7g25.1g
Sokeri 167g679kcal0g167.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g34893kcal442g3595g2086.2g63.8g
Valittu annoskoko4592g17447kcal221g1797.5g1043.1g31.9g
Annoskoko puolitettuna2296g8723kcal110.5g898.8g521.6g16g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563