Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1040g1275kcal220g0g43.2g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Oivariini, 60 (100g)20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1140g684kcal17.1g148.2g1.1g10.3g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Paprika punainen 352g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9190g6546kcal515.8g464.6g280.8g52.8g
Valittu annoskoko4595g3273kcal257.9g232.3g140.4g26.4g
Annoskoko puolitettuna2298g1637kcal129g116.2g70.2g13.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236