Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1990kcal227.8g0g119.9g0g
Kaali, valkokaali2398g506kcal28.8g81.5g4.8g50.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Ohrasuurimo 120g386kcal9.9g75.7g2.4g9.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9192g8321kcal547.8g400g497.2g152g
Valittu annoskoko4596g4161kcal273.9g200g248.6g76g
Annoskoko puolitettuna2298g2080kcal137g100g124.3g38g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423