Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1040g1276kcal220g0g43.2g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 140g107kcal6.3g18.1g0.3g1.4g
Oivariini, 60 (100g)20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1140g684kcal17.1g148.2g1.1g10.3g
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81g0g
Paprika punainen 352g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9192g6548kcal515.8g464.6g280.8g53g
Valittu annoskoko4596g3274kcal257.9g232.3g140.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna2298g1637kcal129g116.2g70.2g13.3g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236