Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 9g26kcal1.4g0g2.2g0g
Sokeri 450g1827kcal0g449.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Mustikka, Pakkasmarja1800g599kcal9g115.2g10.8g59.4g
Marenki 540g1481kcal27.4g336.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9198g20106kcal147.6g1910.6g1286.6g118.8g
Valittu annoskoko4599g10053kcal73.8g955.3g643.3g59.4g
Annoskoko puolitettuna2300g5027kcal36.9g477.7g321.7g29.7g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218