Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 17g5.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g191kcal0.8g19g11.8g0.8g
Valittu annoskoko46g96kcal0.4g9.5g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g48kcal0.2g4.8g3g0.2g
Arvot/100g100g207kcal0.9g20.6g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891