Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g58kcal4.6g2.8g3g1g
Valittu annoskoko46g29kcal2.3g1.4g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.2g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5g3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821