JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kani 27g45kcal5.8g0g2.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g2.6g0.8kcal0g0g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g114kcal11.8g1g6.6g0.4g
Valittu annoskoko46g57kcal5.9g0.5g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal3g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.8g1.1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386